Werkwijze

Bezint eer gij begint. Bij de aanbouw, verbouw of renovatie van woningen of bedrijfspanden komt erg veel kijken. Geen één project is hetzelfde. Naast de prijs is het vooral belangrijk dat u erop kunt rekenen dat de werkzaamheden feilloos worden uitgevoerd en het object in optimale staat wordt opgeleverd. Logisch dat u alle opties goed wilt overwegen. Aan de hand van ons krachtige 5-stappenplan laat Totaalbouw Gelderland u graag zíjn aanpak zien van eerste contact tot oplevering. 

1. Eerste contact
2. Intake & Advies
3. Vrijblijvend voorstel
4. Oplevering
5. Onderhoud en nazorg

Eerste contact:

Het eerste contact komt over het algemeen telefonisch of via de mail tot stand. Tijdens dit contact informeert Totaalbouw Gelderland u direct over de mate waarin het aan uw vraag kan voldoen. Vervolgens wordt bij geschiktheid een afspraak gemaakt op locatie om de klus op te nemen. 


Intake & Advies:

Uw vraag wordt door onze bouwadviseurs omgezet in een oplossing. Omdat er vaak verschillende mogelijkheden zijn om hier invulling aan te geven, is het prettig dat u gebruik kunt maken van onze praktijkgerichte ervaring, zowel op gebied van prijs als kwaliteit. Hierdoor zijn we in staat de concrete invulling van uw vraag aan te sluiten op uw wensen en uw budget. Wanneer de opdracht is vastgesteld wordt deze omgezet in een passende, vrijblijvende offerte. 


Vrijblijvend voorstel:

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatieplan of verbouw. Hier wordt gekeken naar haalbaarheid, de noodzakelijke vergunningen en nog veel meer dingen die in de offerte zijn uitgewerkt. Zo krijgt u een compleet beeld wat er komt kijken bij uw vraag.

Oplevering:

Tijd om aan de slag te gaan! We gaan met de benodigde materialen aan de slag, waarbij de planning strak wordt aangehouden. We weten uit ervaring dat er zich onvoorziene (bouwkundige of praktische) omstandigheden kunnen voordoen. Onze werknemers denken altijd mee met u voor aanpassingen die ter plaatse nodig mochten zijn. 


 Onderhoud en nazorg:

Nadat alle geplande werkzaamheden voor u zijn verricht, wordt alles netjes opgeruimd en volgt, samen met u, de instructie en eindcontrole. U wordt bijgepraat over het project en we lopen alles nog eens grondig na. We sluiten de oplevering pas af als u heeft geconstateerd dat de werkzaamheden netjes zijn verricht en aangebrachte installatie feilloos werkt.
Omdat wij een goede relatie met onze klanten belangrijk vinden, staan we na oplevering altijd voor u klaar mochten er problemen zijn.